Tomáš a Eva 1

Tomáš a Eva sa ľúbia, na znak lásky si na krk vytetovali dátum ich zoznámenia!

Možno je to len ďalší úlet a možno sa Tomáš konečne zamiloval.

Tomáš je po tom, čo spoznal Evu, ako vymenený. Viac sa zaujíma o členov rodiny, neraz zasiahne aj do hádky, chod v rodine Bučkovcov mu tak už zrazu nie je ľahostajný. Situácia sa zmenila aj po citovej stránke, Eve lásku vyjadrí aj pred kamerou a dokonca aj pod tetovacou pištoľou! Tomáš a Eva sa totiž vzájomné súznenie dvoch zamilovaných svetov rozhodli spečatiť niečím, čo už nikdy nevymizne. Tetovaním!

Tetovanie z lásky je veľmi zradná vec, mnohí z nás by k tejto téme mali čo povedať. Meno bývalej lásky sa po rozchode mení na abstraktný objekt, tí šikovnejší si nájdu známosť s tým istým menom. Napriek nemalým rizikám sa zamilovaná dvojica pre tento krok rozhodla. Na vlastné telo síce nevytetovali meno toho druhého, ale dátum. Presnejšie dátum ich prvého zoznámenia sa. 11. 12. 2012 v rímskych číslach sa im už hrdo týči na ich zátylkoch.

Aby Tomáš svoje rozhodnutie, že je preňho Eva tá pravá, potvrdil do poslednej bodky a prejavil jej svoje presvedčenie, otvorene hovorí aj o ďalšej veci, ktorá by sa v rodine Bučkovcov mohla postarať o ďalší rozruch. Tomáš je totiž presvedčený, že napriek tomu, že ho živí mama Anka, bude schopný nielen postarať sa, ale aj zaopatriť vlastné dieťa! Spolu s Evou preto majestátne vyhlasuje, že plánujú bábätko!

Bučkovci sú vo finále a vydávajú sa do Vatikánu. Sledujte Jojku už dnes o 21:30!