Celebrity to v Lujzinej talkshow nebudú mať jednoduché: Čo si pre nich prichystala?

V moderátorkinej obývačke sa prestrieda mnoho celebritných párov, ktoré poriadne vyspovedá. Dozviete sa zaujímavé pikošky a uvidíte známe tváre v situáciách, v ktorých ste ich ešte doteraz nevideli.

Výnimočná hostiteľka a seriálová mama Lujza Garajová Schrameková si do svojej televíznej obývačky pozýva nielen hercov, športovcov a hudobníkov, ale aj ich partnerov. Doberá si ich na tému rodiny, partnerského spolužitia a každodenných nezhôd vo výchove. ,,Druhá najslávnejšia matka po Kristíne Tormovej sa rozpráva s celebritnými rodičmi o tom, ako sa zoznámili, ako sa im spolu žije a ako vychovávajú deti. Následne to porovnáva so svojimi skúsenosťami," prezradil producent Ján Gordulič.

​Nebude to len o spovedaní celebrít, ale v štúdiu zahrá aj Maca a Kapela roka, ktorá vám svojimi špeciálnymi piesňami určite vyčarí úsmev na tvári. Navyše Lujza si prichystá aj rôzne partnerské kvízy či úlohy, ktoré musia jej hostia splniť. ,,Pre každý pár sa snažíme pripraviť prekvapenie. Zavoláme špeciálneho hosťa, koho dlho nevideli a pripravíme pre nich vtipné aktivity, pri ktorých ich diváci môžu vidieť z iného pohľadu," vysvetľuje producent. Určite sa máte na čo tešiť, preto si šou Čau Lujza! nenechajte ujsť. Začíname v septembri. 

Sledujte novú talkshow Čau Lujza! už čoskoro na JOJke!