Odpadnete, ako vyzerala Schrameková v puberte: Lujza, veď z teba je úplne iná žena!

Keď zakročí zub času a my až na starých fotografiách zistíme ako sme sa zmenili. Svoje o tom vie aj Lujza Garajová Schrameková, ktorá nám ukázala zaujímavé zábery z obdobia jej puberty.

Toto že je ona? Roky a čas nemenia človeka len zvnútra, ešte viditeľnejšie zvonku. To, že ako veľmi sa človek časom mení, najlepšie vidno na starých fotografiách z mladosti. Jasným dôkazom je aj sympatická obľúbená herečka Lujza Garajová Schrameková, ktorú diváci poznajú ako moderátorku šou Česko Slovensko má talent a najnovšie ju uvidíte na JOJke aj s vlastnou talkshow Čau Lujza!

Lujza si do svojej televíznej obývačky pozýva slovenské celebrity. Spoločnosť jej robia herci, športovci či hudobníci, ktorí do talkshow so sebou zoberú aj svojich partnerov. Schrameková si hostí doberá na tému rodiny, partnerského spolužitia a každodenných nezhôd vo výchove. Jedna vec je pohľad rodičov a druhá, ako to vidia deti. Preto Lujza vždy okrem hostí spovedá aj ich zhovorčivé ratolesti. Talkshow Čau Lujza! si určite získa vaše srdcia, preto si ju určite nenechajte ujsť. 

Sledujte talkshow Čau Lujza! už čoskoro na JOJke!