Bárta a Mičkovicová ukázali fotky z detstva: Aha, aké boli rozkošné zlatíčka!

V talkshow Čau Lujza! si do celebritnej obývačky ako prví sadnú Alexander Bárta a Henrieta Mičkovicová, ktorí o sebe prezradia zaujímavé pikošky a uvidíte ich v situáciách, v akých ste ich doteraz nevideli.

Obľúbená herečka a moderátorka Lujza Garajová Schrameková si do svojej televíznej obývačky pozýva slovenské celebrity. Doberá si ich na tému rodiny, partnerského spolužitia a každodenných nezhôd vo výchove. Ako to klape známym rodinám, ktoré sú neustále v centre pozornosti médií a verejnosti? A čo robia, keď im to práve neklape? V Lujzinej talkshow sa dozviete veľa pikošiek a určite sa aj výborne zabavíte. ,,Budem hostiť zaujímavých ľudí, ktorí mi prezdradia ako sa im darí vo vzťahoch, v rodičovstve a pustili ma dosť ďaleko, takže sa máte na čo tešiť. Dozvedela som sa veľa tajomstiev, takže vďaka našim hosťom a šou Čau Lujza! sa to môžete dozvedieť aj vy," vysvetľuje Schrameková.

​V prvej epizóde privíta Lujza obľúbenú celebritnú dvojicu Alexandera Bártu a Henrietu Mičkovicovú. Vyspovedá ich ako sa spoznali, aký majú vzťah so svojou dcérou Esther a dokonca sa dozviete, prečo všetci volajú Bártu prezývkou Ňusi. Tešiť sa môžete na zaujímavé pikošky a ukážeme vám aj rozkošné fotografie Alexandra a Henriety z detstva. Nenechajte si ujsť novú talkshow Čau Lujza! a spríjemnite si večer s našou televíziou. 

Alexander Bárta a Henrieta Mičkovičová v detstve Zdroj: JOJ

Sledujte talkshow Čau Lujza! v stredu o 21:35 hod. na JOJke!