Ňusi Bárta predvedie svoj skrytý talent: Jeho hra na gitare vám vyrazí dych!

Henrieta Mičkovicová a Alexander Bárta sú prví hostia v novej talkshow Čau Lujza!. Moderátorke Schramekovej neujde žiadna celebritná pikoška, a preto nahovorí Ňusiho, aby si zaspomínal na staré časy a zahral na basovej gitare.

Už dnes večer v prvej epizóde novej talkshow Čau Lujza! sa môžete tešiť na výnimočný celebritný pár, ktorým je Henrieta Mičkovicová a Alexander Bárta. Obom to poriadne okorení aj ich výrečná tínedžerka Esther, ktorá na svojich rodičov naboznuje rôzne zaujímavosti.

​​Málokto o Bártovi vie, že kedysi nosil poriadne dlhé vlasy a hral v kapele na basovú gitaru. Lujze však žiadne tajomstvo či pikoška neujde, a preto divákom ukáže zaujímavé fotografie, na ktorých sa Ňusi pýši poriadnou hrivou. ,,Vyrastal som na tvrdej hudbe, kedysi som mal kapelu a dlhé vlasy. Také háro by som si aj teraz mohol nechať," smeje sa Alexander. A keďže Čau Lujza! je výnimočná relácia, v ktorej môžete vidieť celebrity v situáciách, v akých ste ich doteraz vôbec nepoznali, Ňusi zahrá na basovej gitare úryvok zo známej piesne. Nenechajte si ujsť novú talkshow Čau Lujza!, začíname už dnes večer. 

Sledujte talkshow Čau Lujza! dnes o 21:35 hod. na JOJke!