Tomi Kid odhalil súkromie svojej rodiny: Pôjdu jeho deti v otcových šľapajách?

Lujza Garajová Schrameková vo svojej talkshow privíta známeho boxera Tomiho Kida s manželkou. Porozprávajú sa o rôznych zaujímavých témach a veľa o svojich rodičoch prezradí aj ich syn Kristián.

Lujza Garajová Schrameková bude vo svojej talkshow hostiť obľúbeného boxera Tomiho Kida s manželkou. Obaja sa snažia dodržiavať zdravý životný štýl a čo najviac sa hýbať. Do svojho sveta postupne zasväcujú aj svojho syna. Kristián je ockov miláčik a vždy s ním rád trávi čas. ,,Som mäkký na deti. Malý Kristián vie, že so mnou môže zamávať. Stačí pobozkať, pomojkať a je odpustené," vysvetľuje boxer.

​Tomi Kid okrem svojich športových zverencov má však aj tri svoje deti. Z prvého manželstva starší Tomáš bude futbalistom a dcéra Klára Virág je vyťažená štúdiom. Najmenší Kristián pôjde asi v otcových šľapajách. ,,On žije boxom, je kapitánom v destskej skupine. My ho na tie tréningy nenútime, keď chce ísť, tak ide," vysvetľuje Kid. V talkshow Čau Lujza! sa môžete tešiť nielen na najlepšie pikošky, ale aj na rôzne úlohy či skvelého tajného hosťa. 

Sledujte talkshow Čau Lujza! v stredu o 21:35 hod. na JOJke!