Temná minulosť herca z Čert nikdy nespí: Padol na úplne dno kvôli hazardu a drogám

V prvej epizóde si jednu z postáv zahrá Marcel Nemec. Ten bol slávny v 90-tych rokoch vďaka skupine Kopytovci a neskôr formácii MC Sáva a Marcela. Ako rýchlo prišiel veľký úspech a peniaze, tak rýchlo aj prišiel pád na dno. Najskôr si pričuchal k hazardu, k tomu sa pridali aj drogy. „Fajčil som marihuanu, skúsil som aj, pervitín, extázu, LSD. No prišli depresie, strach, kŕče v žalúdku, je to pocit stiesnenia. Nazval by som to už závislosťou,“ otvorene priznal v minulosti médiám. Neskôr prišiel pád na úplne dno. „ Prehral som všetko, čo sa dalo, spadol som na dno a zostal s holou riťou,“ dodal herec, ktorý sa musel potýkať aj so stratou domova. 

Našťastie to je už pre známeho herca minulosť a dnes sa môže tešiť z úspechov. V epizóde nazvanej Vypadni miláčik si zahral homosexuálneho kamaráta excentrickej umelkyni Emily. Hercovi bola úloha akoby ušitá na mieru, pretože aj v súkromnom živote sa hlási k homosexualite. Bol pritom jedným z prvých známych ľudí, ktorí sa prihlásili k inej orientácii, a to priamo vo svojej knihe Homošapiens.

Prvú časť seriálu Čert nikdy nespí s názvom Vypadni miláčik si diváci môžu pozrieť už tento utorok o 20:35 hod. na JOJ-ke.

Katarína Gajdošíková

Katarína Gajdošíková

Viac článkov od autora