Šiesta séria Talentu štartuje už dnes: Prezradíme vám, na aké čísla sa môžete tešiť tento rok!

Šou bude opäť plná prekvapení.

Šou Česko Slovensko má talent odštartuje dnes o 20:35 prvou kastingovou epizódou, pravidelne ho budete môcť sledovať o tomto čase vždy v stredu a v nedeľu na JOJke. Tento rok sa budete stretávať s osvedčenou zostavou minulého ročníka, konkrétne s porotcami Luckou Bílou, Jarom Slávikom, Dianou Mórovou a Jakubom Prachařom a moderátorskou dvojicou Juniorom a Marcelom. Okrem toho máme pre vás pripravených množstvo nových čísel, prichádza generácia nových talentov.

Kastingové kolá sa nakrúcali v priestoroch bratislavskej Koliby a zaujímavosťou je, že štúdiá Talentu predtým „patrili“ seriálu ZOO.  Až dvestočlenný štáb mal pod palcom skvelý režisér Jeffo Minařík a v priebehu siedmych nakrúcacích dní sa na pódiu vystriedalo viac ako 200 účinkujúcich (denne priemerne 30 čísel). Môžete sa tešiť nielen na zaujímavé vystúpenia, ale aj ľudské príbehy. V prvej epizóde sa napríklad predstaví mladý Róm Marek Pačan, ktorý vyrastal v osade, odkiaľ odišiel do zahraničia, momentálne žije v Londýne. Svojím spevom dostal celú porotu a nielen to - Marek počas svojho vystúpenia vyliezol na porotcovský stôl!

Okrem tradičných čísel na nás čaká aj veľa tých netradičných. Medzi nimi sú adrenalínové disciplíny, pri ktorých sa zapotia nielen účinkujúci. Napríklad adrenalínová jazda na trojkolke, skákanie na švihadle v podaní majsterky sveta, basketbalové kreácie, vrhanie nožov. Okrem toho nás čaká veľa netradičných čísel ako bábkové divadlo, ktoré predvedú nohy, skvelá stand-up comedy, ktorá nás tento rok prekvapila v podaní viacerých humoristov,  ale aj tanec na vozíčkoch.

František Kozmon

František Kozmon

Viac článkov od autora