Speváčka z ulice má rovnako talentovaného priateľa: Prečo nevystupujú spolu?

Tereza má na to dobrý dôvod.

Tereza Bártová ohúrila všetkých počas kastingového vystúpenia svojím originálnym a nenapodobiteľným hlasom. Členovia poroty jej jeden za druhým skladali poklony a Jaro Slávik dokonca vyhlásil, že hoci nechcel, aby tento ročník vyhral spevák, želal by si, aby to bola práve ona. Táto talentovaná speváčka dlho vystupovala v pražských uliciach, kde si na seba privyrábala popri štúdiu. Ako reagujú okoloidúcich na takýchto pouličných spevákov? „Turistom som často zlepšila deň, aj sa so mnou fotili a niektorí Česi sa pri mne pristavovali a nadávali mi, že mám spievať po česky,“ prezradila nám Tereza.

Počas rozhovoru sme sa tiež dozvedeli, že pôvodne sme ju takmer v Talente videli vystupovať vo dvojici s priateľom, ktorý vyštudoval konzervatórium, no ten si to napokon rozmyslel. „Študoval klavír, takže je viac hudobne vzdelaný ako ja. Nevystupujeme spolu, skúšali sme to, ale zakaždým sa pritom pohádame. Každý musí mať svoju pravdu. Pôvodne šiel so mnou, ale potom, než si to rozmyslel, bolo neskoro. On ma do toho dostal a nakoniec som šla sama,“ hovorí Tereza. Z kastingu postúpila s jednoznačným a jednohlasným súhlasom všetkých porotcov a my sme si istí, že to v súťaži dotiahne ešte ďaleko.

Ďalšia nádielka talentu vás čaká už túto stredu, sledujte druhé kastingové kolo šou Česko Slovensko má talent o 20:35 na JOJke!

František Kozmon

František Kozmon

Viac článkov od autora