JOJka vďaka vám so svojimi novinkami valcovala: Ďakujeme za vašu priazeň!

Tešíme sa, že náš program bol vašou jednoznačnou voľbou.

S príchodom septembra a chladnejších dní neodštartoval len školský rok, ale aj jesenná televízna sezóna, v rámci ktorej sme vám, našim divákom, ponúkli skvelé novinky. V nedeľu 2. septembra sme začali vysielať siedmu sériu najúspešnejšej šou Česko Slovensko má talent na čele s novou moderátorskou dvojicou v zložení Lujza Garajová Schrameková a David Gránský. Prvá časť nadupanej talentovej šou bola pre vás jednoznačnou voľbou a vďaka vám sa tak stala najsledovanejším programom týždňa. Verní ste nám zostali aj počas utorkového večera. Po spravodajskej relácii Noviny ste si nenechali ujsť ani druhú časť Talentu a po nej sme sa spoločne bavili na premiére nového komediálneho seriálu Ministri.

Príbehy z prostredia politiky a imaginárnej slovenskej vlády vás nesmierne zaujali a vďaka vám sme hravo porazili konkurenciu. O tom, že sa vám seriál s tými najlepšími slovenskými hercami naozaj páčil, svedčí aj množstvo nadšených a pochvalných ohlasov na sociálnych sieťach. Teší nás aj to, že Ministri zožali veľký úspech aj v novinárskych recenziách.

Vo výbornom televíznom programe pokračujeme aj dnes večer o 20:35 a to premiérou nového rodinného seriálu Som mama, ktorý ukáže, že materstvo je najkrajším obdobím v živote ženy, nech prináša čokoľvek. Štvrtkový večer bude opäť patriť premiérovej časti Inkognita a v piatok sa zas môžete tešiť na nové časti obľúbenej šou Všetko čo mám rád a Všetko čo má Ander rád. Na sobotu je už nachystaná čerstvá epizóda Talentu a na nedeľu kinopremiéra Centrálna inteligencia.

Za vašu priazeň vám srdečne ďakujeme a veríme, že nám ostanete verní aj naďalej! Pretože bez vás by to nebolo ono!

Lenka Filipová

Lenka Filipová

Viac článkov od autora