Poďte s nami do rozprávky: Títo mladíci holými rukami vytvorili nádherné tieňové divadlo!

Toto ste ešte nevideli.

V šou Česko Slovensko má talent sa nám dnes predstavia skutočne zaujímavé čísla, z ktorých len tak ľahko nespustíte oči. Jedným z nich je aj pôsobivé tieňové divadlo, ktoré nám predvedie zoskupenie Verba. Sympatickí mladí členovia tejto divadelnej skupiny cestujú po celom svete, aby ukázali ľuďom ukrajinskú kultúru prostredníctvom reči tela. Koniec-koncov tej rozumejú všetci. Všetko to začalo pred ôsmimi rokmi, keď všetci študovali na jednej univerzite. Tam sa na jednej talentovej súťaži dostali až k tomuto zaujímavému tieňovému divadlu.

Mladíci zo zoskupenia Verba predviedli nádherné tieňové divadlo Mladíci zo zoskupenia Verba predviedli nádherné tieňové divadlo Zdroj: TV JOJ

​Oplatilo sa. Na začiatku síce začínali len so svetlom z mobilného telefónu a s malou obrazovkou, no medzičasom to dotiahli do megalomanských rozmerov. A práve vďaka tomu sa mohli prísť členovia Verby pochváliť so svojím umením aj k nám do Talentu. V hre tieňov nám predstavia jednu z rozprávok, pri ktorej sa dostanú aj tí najstarší späť do detských časov. Uhádnete, o akú rozprávku pôjde? Všetko sa dozviete už dnes večer v šou Česko Slovensko má talent.

http://verbashadow.com/

Sledujte šou Česko Slovensko má talent dnes o 20:35 na JOJke!