Spomínate si na toto "škaredé káčatko"? Z talentovanej Susan Boyle je nová žena!

Vzhľad speváčky Susan Boyle je minulosťou. Hviezda britskej verzie Talentu z roku prešla od roku 2009 neuveriteľnou premenou a dnes vyzerá úplne inak.

​Päťdesiatosemročná hviezda britskej verzie Talentu z roku 2009 Susan Boyle nie je hocijaká "rýchlokvaska" z televíznej speváckej súťaže. Je to osobnosť, ktorá sa musela v minulosti popasovať s neľahkým osudom a následne po účasti v šou zas s obrovskou popularitou nielen v Británii, ale po celom svete. Príbeh ženy, v ktorej by ste len ťažko hľadali superstar, si zamilovali ľudia po celom svete. Dokázala im totiž, že rozprávka o Popoluške môže byť pravdivá. Susan však na rozdiel od rozprávkovej Popolušky nie je žiadna krásavica. Namiesto princa však má na svojom bankovom konte milióny britských libier.

​Treba však uznať, že zaslúžene. Pre svoj vzhľad si Susan v živote vytrpela veľa. Jej spolužiaci ju aj kvôli tomu šikanovali. A hoci táto Škótka nedostala do vena fyzickú krásu, speváckeho talentu mala vždy priam na rozdávanie. Susan je dnes symbolom toho, ako ľahko ľudia stavia na predsudky a začnú pohŕdať niekým, kto vyzerá inak, než väčšina. Tí, ktorí ňou vtedy opovrhovali, jej môžu akurát závidieť. Zo Susan je milionárka a teraz navyše vyzerá ako nový človek. Pred pár mesiacmi sa po desiatich rokoch opäť postavila pred porotu americkej verzie Talentu.  Zaspievala tam Wild Horses od Roling Stones. Po vystúpení nastal obrovský aplauz. Susan už nielen spieva nádherne, ale navyše aj skvele vyzerá.