David Gránský uverejnil oficiálny videoklip zo svadby: Takto vyzeral náš najšťastnejší deň v živote!

Sú spolu desať rokov, milujú sa a svoje životy si už bez seba nedokážu predstaviť. Preto si povedali svoje sladké „áno“. Reč je o moderátorovi šou Česko Slovensko má talent, Davidovi Gránskom, ktorý pred pár týždňami vstúpil do chomúta.

Moderátor David Gránský patrí k idolom mnohých žien, no jeho srdce už desať rokov patrí iba jeho priateľke a životnej láske Nikole. Minulý rok ju požiadal o ruku a presne v deň ich výročia si povedali svoje sladké „áno“. Počas ich veľkého dňa zaľúbenci žiarili ako slniečka a úsmevy rozdávali na všetky strany. David nám prezradil, že na svadbe mali okolo sto hostí a prebehla v absolútnom súkromí a bez prítomnosti akýchkoľvek cudzích zvedavých očí. „Neprajem si, aby tam chodila verejnosť, aby tam chodili médiá... V tomto to bude pre mňa po dlhej dobe niečo komorné, niečo osobné, ale zároveň súkromné,“ povedal ženáč.

​Teraz však Gránský mnohých fanúšikov potešil, pretože na sociálnej sieti uverejnil svadobný klip, kde môžete vidieť ako vyzeral jeho najšťastnejší deň v živote. Mladomanželom gratulujeme a želáme veľa spoločných rokov!

Sledujte šou Česko Slovensko má talent už čoskoro na obrazovkách televízie JOJ!