BONUSOVÉ VIDEO: Za svoj tanec získala Zlatého Pátroviča! Jej špeciálny prídavok musíte vidieť!

Barbora Cábová svojím vystúpením šokovala porotu. Na pódiu predviedla v špeciálnom kostýme jedinečný tanec, za ktorý získala ocenenie Zlatý Pátrovič.

Šou Got Talent je celosvetovo najobľúbenejší formát, ktorý sledujú milióny divákov po celej planéte. Pravidlá sú v zásade všade rovnaké, no v ôsmej sérii sa naše Česko Slovensko má talent môže pochváliť svetovým unikátom. Po ocenení Zlatý bzučiak, ktorým sa súťažiaci dostane priamo do finále, pribudlo do hry aj ocenenie Zlatý Pátrovič. Ide o ocenenie v podobe sošky, ktorá pripomína Oscara. Má však podobizeň Jozefa Pátroviča, ktorý je už azda neoddeliteľnou súčasťou šou od jej začiatku. ,,Sošku dostanú tí, ktorí robia niečo, čo nemusia úplne vedieť, ale sú v tom fantastickí a presvedčiví. Nie je to anticena. Dáva sa to za celkový pocit,“ vysvetlil Jakub Prachař.

​Na pódium sa nedávno postavila aj Barbora Cábová, ktorá svojím špeciálnym tancom šokovala porotu. Súťažiaca okamžite zaujala kostýmom, ktorý si vytvorila sama. ,,Tancu sa profesionálne nevenujem. Robím to pre zábavu, pretože ma to baví. Môj tanec ma oslobodzuje a chcela by som sa s ním posunúť ďalej," vysvetľuje tanečníčka. Barbora síce za svoj výkon do ďalšieho kola nepostúpila, ale získala ocenenie Zlatý Pátrovič. Špeciálne pre náš web joj.sk zatancovala ešte jeden prídavok, ktorý určite musíte vidieť.

Sledujte šou Česko Slovensko má talent v sobotu o 20:35 hod. na JOJke!