Jozef Pátrovič očaril porotu, ako ešte nikdy: Vieme, aký tajný trik použil, aby exceloval!

Sedemdesiatnik z Prievidze je už akosi neodmysliteľnou súčasťou šou Česko Slovensko má talent. Jozef Pátrovič v súťaži skúša svoje šťastie každý rok bez ohľadu na to, ako pred tým dopadol. A jeho tohtoročný výkon je dôkazom toho, že všetko sa dá, len treba chcieť. Alebo ani nie?

Od azbestu až k Bohu. Účinkovanie Jozefa Pátroviča v šou Česko Slovensko má talent je každý rok akousi povinnou jazdou. Sedemdesiatnik z Prievidze sa nikdy nenechal odradiť negatívnymi reakciami či hejtmi. Svoje šťastie skúšal znova a znova. Jeho vystúpenia boli sprevádzané rôznymi emóciami a jeho správanie bolo ako na hojdačke. Od hnevu, cez krik, výčitky až po zmierenie, pokoru a napokon vieru v Boha. Toto všetko sme s ním prostredníctvom televíznych obrazoviek zažili. Možno aj preto si tento rok získal také ovácie, ako ešte nikdy. „Spieval som nielen porote, obecenstvu a fanúšikom, ale hlavne som spieval Bohu. Diana Mórová to veľmi ocenila. Aj Marta Jandová. Veľmi sa im páčilo to gesto, ako som dvíhal oči k nebu. Spieval som to tak oduševnene, že som to ozaj spieval Bohu,“ povedal pre joj.sk.

​Pred porotu sa postavil so svetoznámou skladbou Hallelujah, ktorú im zaspieval v jedinečnej slovenskej verzii. Tú pre neho špeciálne napísal jeho kamarát, ktorý je zároveň aj hudobným skladateľom. „Text bol spravený špeciálne pre mňa v Nitre. Urobil ho Laco Kováč, hudobný skladateľ. On napísal tento text. Robil to priamo pre mňa, lebo sa poznáme a sme kamoši. Ja som potom tento text naspieval na inštrument, ktorý sme stiahli z internetu,“ vysvetlil Pátrovič. Na otázku, ako im napadlo spracovať práve túto pieseň, má veľmi jednoduchú odpoveď. „To tak asi bolo zoslané zhora. To prišlo samé,“ dodáva.

Sledujte šou Česko Slovensko má talent každú sobotu o 20:35 na JOJke!

Pozrite si jedinečné vystúpenie Jozefa Pátroviča ešte raz vo videu: