Od strachu im zovrelo srdce: Šikovný akrobat na smrť vydesil porotu!

V šou Česko Slovensko má talent zažívame poriadne strhujúce okamihy. Pri niektorých číslach priam tuhne porotcom i divákom krv v žilách. To je aj prípad mladého profesionálneho ekvilibristu Michala, ktorý počas svojho čísla všetkých poriadne vydesil.

Tomu sa povie talent. V najnovšej epizóde šou Česko Slovensko má talent sa nám predstavil šikovný svalnatý mladík Michal. Ten predviedol bravúrnu ekvilibristiku, čiže akrobaciu na rukách. Ako prezradil tento profesionál, k takémuto umeniu sa dostal zaujímavou cestou. Ešte ako malý chlapec ho lákali cirkusy a v jednom z nich preto začal pomáhať napríklad so stavaním či búraním. Neskôr bol cirkusom taký očarený, že začal aj sám trénovať. Aby sa posunul ešte ďalej, išiel sa učiť do Berlína od tých najlepších trénerov. Oplatilo sa. Aj vďaka nim dokáže Michal neuveriteľné akrobatické čísla, aké nám predviedol aj v Talente.

Keď Michal odhodil tehličky, všetci rázom onemeli Keď Michal odhodil tehličky, všetci rázom onemeli Zdroj: TV JOJ

​Diváci tak mohli vidieť obrovské akrobatické umenie, pri ktorom mnohým stuhla krv v žilách. Najhoršie to však bolo v momente, kedy sa Michal postavil hore nohami na dve tyče, na ktoré si predtým položil nestabilné tehličky. V istom momente však tento profesionál odhodil tehličky od seba preč a v jednom okamihu to vyzeralo tak, že spadne rovno na zem. Niet divu, že porotcovia dostali hotové infarktové stavy, z ktorých sa spamätávali ešte dlhé sekundy. Napokon však všetko dopadlo dobre a Michal svoje vystúpenie dohnal do zdarného konca, za čo si vyslúžil jednohlasný postup ďalej. 

Sledujte šou Česko Slovensko má talent opäť v sobotu o 20:35 na JOJke!