Skvelé správy od onkopacientky Judit z Maniačok: Výrazné zlepšenie jej zdravotného stavu!

Diváčky a diváci Nákupných maniačok si pred pár mesiacmi nesmierne obľúbili súťažiacu Judit, ktorá ukázala obrovskú odvahu, keď pred celým Slovenskom otvorene prehovorila o svojom onkologickom ochorení. Navyše, sa pred kamery a svoje súperky postavila bez parochne, čo pre pacientov s touto diagnózou znamená veľký krok. Teraz súťaží v Maniačkach znovu a rovno prišla so skvelými správami o svojom zdraví.

Juditkina úprimnosť v Nákupných maniačkach pred pár mesiacmi chytila za srdce azda všetkých. Bez okolkov prehovorila o svojom onkologickom ochorení a trápení, ktoré v súvislosti s ním zažila. "Moja diagnóza je štvrté štádium rakoviny prsníka, metastázy po celom skelete. Keď som sa dozvedela, že som chorá, týždeň pred tým som mala 45 rokov. Bolo to hrozné. Keďže moja mama zomrela ako 49- ročná, ja som nechcela...aj preto bojujem. Kvôli synovi," povedala vtedy. Keď sa Judit dozvedela svoju diagnózu, lekárske prognózy boli veľmi zlé. Nejeden človek by sa pri takých slovách doslova zrútil. "Lekári mi dávali najprv maximálne 10 dní. Potom, keď už prešlo tých desať dní, tak hovorili, že možno pár mesiacov. Ale, keď budem žiť, budem ležiaci pacient, budem plienkovaná, budú mi musieť dávať jesť, nebudem samostatná. Ja som im dokázala, že nemajú pravdu," priznala s úsmevom.

NM 24 - Judit Judit pred celým Slovenskom otvorene prehovorila o svojom onkologickom ochorení, za čo si získala veľký obdiv diváčok a divákov. Zdroj: TV JOJ

​Judit o svoj život zabojovala ako levica, a to najmä kvôli svojmu milovanému synovi Maxíkovi, ktorý ju bude opäť sprevádzať počas jej nákupov v Maniačkach.Mám super výsledky, keďže som onkologický pacient. Napredujem. Chvalabohu, mám dobré výsledky,“ povedala ešte v pondelkovej časti. Jej vyhliadky sú aktuálne veľmi pozitívne. Keď som tu bola pred pár mesiacmi, ešte som nemala až taký dobrý zdravotný stav. Ale minulý mesiac sa to zmenilo, takže teraz je to už veľmi dobré. Mám také dobré výsledky, že dúfam, že to už nebude dlho trvať a budem už zdravá,“ prezradí v štvrtkovej časti. Rodáčka z Dunajskej Stredy zatiaľ stále býva v sociálnom zariadení v Trsticiach, no verí, že už čoskoro sa jej podarí zaobstarať si vlastné bývanie. K splneniu jej sna ju čiastočne priblížila aj minulá účasť v Nákupných maniačkach. „Skončila som druhá, ale Diana bola prvá a venovala mi svoju výhru. Odložila som si ju, keďže si hľadám vlastné bývanie,“ vysvetlí. Podarí sa Judit triumfovať a získať tak ďalšie prostriedky na svoj sen?

NM 24 - Judit Juditkin zlepšený zdravotný stav sa odráža aj na tom, ako žiari a srší optimizmom, Zdroj: TV JOJ

Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!