Prvé slová víťazky Talentu boli plné emócií: Ako krásna Margaréta reagovala na výhru?

Všetci sa snažili, všetci odviedli svoj najlepší výkon, no vyhrať mohol len jeden z nich. Vo finále šou Česko Slovensko má talent triumfovala speváčka Margaréta Ondrejková.

Keď prišla Margaréta Ondrejková na kasting do šou Česko Slovensko má talent, pôsobila pomerne nenápadne. Ako náhle však otvorila ústa a začala spievať, všetkých presvedčila o tom, že sa narodila so zlatom v hrdle. Niet divu, že od Jara Slávika dostala zlatý bzučiak a automaticky tak postúpila do finále. Počas finálového večera len potvrdila, že dostala do vienka mimoriadny talent. Ocenili to aj televízni diváci, ktorí jej poslali najviac SMS hlasov, vďaka čomu sa stala absolútnou víťazkou aktuálneho ročníka. Prvé slová krásnej tínedžerky boli plné emócií a dojatia. „Je to veľmi zvláštny a nečakaný pocit, lebo som to absolútne nečakala. Toto bolo to najposlednejšie, s čím som rátala. Keď som tu stála, bolo to veľké napätie, lebo zostať v top trojke, je niečo neuveriteľné. A nestáva sa to každý deň. Je to úžasné,“ povedala Margaréta pár minút po skončení priameho prenosu.

Ako však priznala, posledné dni pred finále rozhodne neboli jednoduché. Poctivo trénovala, cvičila a evidentne sa jej to oplatilo.Spievala som, koľko sa len dalo. Dala som si veľmi záležať na tom, aby som to odspievala tak, ako som to odspievala. Čiže, tie prípravy boli náročné, ale asi to stálo za to,“ skonštatovala s úsmevom. Hoci svoje víťazstvo ešte pre predýchavala, mala jasno v tom, ako strávi svoju prvú nedeľu s titulom víťazka Talentu. „Budem sa spamätávať z toho, čo sa stalo dnes,“ dodala so smiechom.

Finálové vystúpenie Margaréty Ondrejkovej nájdete vo videu: