Jaro Slávik má už doma dospeláka: Odpadnete, ako sa jeho syn na neho podobá!

Obávaný kat zo šou Česko Slovensko má talent spolu s milovanou ženou vychováva dvoch synov. Jeden z nich už prekročil prah dospelosti a je priam zarážajúce, ako veľmi sa na svojho slávneho otca podobá.

Porotca zo šou Česko Slovensko má talent, úspešný producent, basketbalista, DJ, majiteľ prvej talentovej aplikácie, no v prvom rade milujúci muž a starostlivý otec. Tým všetkým je Jaro Slávik. Hoci je vo svojom pracovnom živote mimoriadne zaneprázdnený, keď nepracuje, každú voľnú chvíľu využíva na to, aby ju mohol tráviť s rodinou – so ženou a dvomi synmi.

Práve v týchto dňoch jeden z nich prekročil prah dospelosti. Starší Samuel oslávil krásne 18. narodeniny a je až neuveriteľné, ako sa na svojho slávneho otca podobá. Keď sa pozriete, ako vyzeral Slávik v stredoškolských časoch, akoby mu z oka vypadol. Uhrančivý pohľad, výrazné črty tváre a husté tmavé vlasy. Nuž, gény sa nezaprú.

Jaro Slávik má pod palcom aj novú talentovú talkshow Booyang TV, ktorú si môžete pozrieť každý štvrtok na joj.sk. V šou sa predstavia rôzni talentovaní ľudia zo všetkých oblastí spoločenského života. Uvidíte ju zdarma na www.joj.sk v premiérach vždy o 21:00.