Raper Boki z Talentu sa pochválil novou priateľkou: Pozrite sa, akú kočku zbalil!

Šikovný raper zažil v októbri minulého roku rozchod so stabilnou partnerkou – raperkou Ditou. Nejaký čas trvalo, kým sa z toho dostal, no teraz už žiari šťastím po boku novej ženy. A je to poriadna kočka!

Bokiho sľubnú kariéru odštartovala šou Česko Slovensko má talent, v ktorej v roku 2018 doslova valcoval. Keď sa postavil pred nekompromisnú porotu a odpálil svoj rapový náklad, všetkým spadli sánky. Jeho skvelé skladby, chytľavé melódie a prirodzený prejav si okamžite získali davy ľudí. Vďaka svojej šikovnosti a obľúbenosti sa dostal až do top dvojice vo finále. Výhra mu síce o vlások unikla, no kariéru sa mu podarilo rozbehnúť bez ohľadu na to.

Keďže mladý raper je nilen talentovaný, ale aj sympatický, tešil sa veľkej obľube najmä medzi dámami. Jeho srdce však dlhý čas patrilo štýlovej raperke Dite. Ich vzťah sa však v októbri minulého roku skončil a Boki ostal single. Nejaký čas sa z rozchodu dával dokopy, no teraz už konečne žiari šťastím. Na sociálnej sieti sa totiž pochválil novou priateľkou. Milujem ťa baby,“ napísal zamilovaný muzikant k fotke, na ktorej pózuje s krásnou mladučkou tmavovláskou. Tá raperovi dokonale poplietla hlavu a už na prvý pohľad vidieť, že je spokojný a šťastný. Blahoželáme!