Jakub Prachař štýlový ako nikdy pred tým: Pozrite, svojimi outfitmi vás úplne odrovná!

Deviata séria šou Česko Slovensko má talent prinesie nie len množstvo skvelých talentov, ktoré sa spojili aj vďaka ročnej pauze, ale aj veľa zaujímavých a štýlových outfitov našich porotcov. Jakub Prachař nie je, samozrejme, výnimkou. Pozrite, takto zažiari na obraze!

Jakub Prachař, už porotcovská stálica Talentu, je známy svojím ležérnym štýlom, ktorý dokonale podčiarkuje jeho veselú povahu. Tento rok neostal svojej povesti nič dlžný a na obrazovkách zahviezdi v pohodlných, no zároveň štýlových outfitoch. Kým pomyselný titul módnej „ikony“ nesú naše porotkyne, Diana a Marta, ktoré budú tento rok, rovnako, ako aj po tie minulé, vždy dokonale upravené a krásne, mužská časť poroty nebude v štýlovosti rozhodne zaostávať!

V Jakubových outfitoch majú prevahu výrazné a štýlové saká, ktoré sú rozhodne trendom súčasnosti a každému outfitu dodajú punc elegancie. Kto vie, možno bude Jakub inšpiráciou pre mnohých mužov. Tak či onak, musíme uznať, že mu to v daných modeloch pristane a že bude za porotcovským stolom vyzerať výborne, ako vždy. Veríme, že jeho najlepším doplnkom bude aj tak jeho nezameniteľný zmysel pre humor, na ktorý sa už istotne tešia aj naši diváci.


Sledujte 9. ročník šou Česko Slovensko má talent už od 8. septembra na JOJke!