Jasmina Alagič prekonala svoj obrovský strach: Aha, do čoho sa kvôli Talentu prinútila!

V piatok popoludní padla na nakrúcaní deviatej série šou Česko Slovensko má talent posledná klapka. Zábermi z pľacu sa pochválil na svojom Instagrame moderátor David Gránský. A už na prvý pohľad bolo v jeho príbehoch vidieť, že jeho kolegyňa Jasmina Alagič sa musela pri jednom zábere poriadne prekonať.

Deviata séria obľúbenej šou Česko Slovensko má talent sa dostane na obrazovky JOJky už čoskoro, no nakrúcanie sa postupne krok po kroku realizuje už od polovice júna. Po sérii kastingov v bratislavskej Inchebe sa vyrábali imidžové zábery, neskôr upútavka a v uplynulých dňoch sa zas nakrúcali moderátorské vstupy. Posledná klapka padla v piatok popoludní, o čom svojich fanúšikov na Instagrame poinformoval moderátor David Gránský.

Nakrúcalo sa na viacerých miestach a jedným z nich bola aj strecha na veži UFO na bratislavskom moste SNP. Práve na tomto mieste sa jeho kolegyňa Jasmina Alagič musela poriadne prekonať a vyjsť zo svojej komfortnej zóny. Strecha sa totiž nachádza vo výške viac než 90 metrov, čo je poriadne vysoko aj pre človeka, ktorý nemá strach z výšok. V „storíčkach“, ktoré David pridal na Instagram, bolo vidieť, že Jasmine na tomto mieste, ľudovo povedané, nie je všetko jedno. Práve naopak, mala čo robiť, aby sa odhodlala a aspoň trošku sa priblížila k zábradliu. Ako sa však hovorí, najlepšie veci zažijeme, keď sa prestaneme báť. Ako to dopadlo, uvidíte už na jeseň v Talente!

Zábery od Davida Gránského nájdete vo videu HORE!

CSMT 9 - posledna klapka Zdroj: Instagram David Gránský