Hyenizmus najhrubšieho zrna: Ťažko chorú speváčku Martinu z Talentu surovo prepadli!

Nadaná speváčka z Talentu sa na miestnej vlakovej stanici stala obeťou surového prepadu. Zaútočiť na ňu mala partia mladíkov, ktorí boli Martine i jej priateľke po ceste v pätách. Zľutovanie s ňou nemali ani napriek tomu, že videli, že je hendikepovaná.

V sobotu sa divákom JOJky v šou Česko Slovensko má talent predstavila sympatická speváčka Martina, ktorá aj napriek ťažkému osudu nestráca z tváre úsmev. Ako tínedžerke jej diagnostikovali sklerózu multiplex a v dôsledku tejto choroby takmer skončila na vozíku. To, že je ťažko chorá a má evidentný problém s chôdzou, však nebránilo partii mladíkov, aby ju v blízkosti vlakovej stanice surovo prepadli.Vedeli, že som chorá a aj tak zaútočili...akoby natruc!“ povedala blondínka v reportáži Katky Kleknerovej pre Krimi. Martina sa pritom chcela len s priateľkou prejsť a ukázať jej pravoslávny kostol. Za chvíľu však mala v pätách partiu desiatich mladíkov. Oni ju mohli normálne až zabiť. Keby to ešte skúsili na zdravého človeka, že na mňa, tak ešte ako tak v úvodzovkách. Že prežijem a idem. Ale na ZŤP alebo na starších…,“ myslí si Martinina priateľka.

Muži skúšali jej stabilitu a napokon ju sotili tak nešťastne, že spadla na koľajnice a nedokázala sa sama postaviť. Skončila bez mobilu a peňaženky. „Kričala som o pomoc pol hodinu a nikto ma nepočul.“ Polícia najprv skutok vyšetrovala ako prečin krádeže, no následným preverovaním bola vec prekvalifikovaná na zločin lúpeže a odstúpená na odbor Kriminálnej polície v Humennom. A padli už aj prvé obvinenia. Zo zločinu lúpeže boli obvinené dve osoby z Medzilaboriec. Aj po vznesení obvinenia budú v tomto prípade vykonávané ďalšie procesné úkony.Toto nie je človek...,“ povedala na adresu útočníkov ťažko chorá speváčka, ktorá svojím spevom i životným príbehom všetkých dojala. Ja som už zažila asi všetko. Každý nesie taký kríž, aký vládze. Ale ja si niekedy pripadám, že ho nesiem za desiatich,“ zhodnotila Martina v rozhovore pre joj.sk.