Famózny finalista predviedol akrobatické číslo celý zahalený: Dôvod vás poriadne prekvapí!

Česko Slovensko má talent má po včerajšku ďalšieho finalistu. Nestal sa ním nikto iný, než fenomenálny akrobat Remy Martin, ktorý si získal svojim vystúpením porotu aj divákov! Zlatý bzučiak mu venoval Jakub Prachař. Koľko ale takýto akrobat vlastne trénuje a prečo prišiel na vystúpenie zahalený?

Neskutočné a fenomenálne! Takéto bolo číslo, ktoré všetkým vyrazilo dych. Jakuba Prachařa navyše uchvátilo natoľko, že mu venoval zlatý buzzer a posunul ho priamo do finálne. Remy Martin bude mať tak príležitosť ukázať ďalšie číslo, ktorým nás všetkých určite odrovná. Navyše, sympatický akrobat vystupoval v Talente na pódiu po neuveriteľnom roku a pol, čo je pre takéhoto umelca celá večnosť. Svoje vystúpenie si užíval natoľko, že sa mu z pódia ani nechcelo odísť. Čomu sa ale počas pauzy kvôli pandémii venoval? „Počas prvého mesiaca som si dal dlhú pauzu a nerobil som nič iba surfoval a surfoval, to je to, čo rád robím a žiadna práca, no a po niekoľkých mesiacoch som začal uvažovať nad tým, že možno by som mal robiť niečo iné, nájsť si inú prácu, ale nemyslím si, že by som mohol robiť aj niečo iné. Takže je to skvelé. Pripomína mi to, že ja musím ísť na pódium, pretože patrím na pódium,“ prezradil Remy, ako trávil svoj čas.

Od akrobata jeho kalibru ale očakávame, že bude celé dni tráviť tvrdým a prísnym tréningom. Svoje telo totiž ovláda dokonale a nerobí mu absolútne žiaden problém držať sa vo vodorovnej polohe na tyči, hoci len jednou rukou. Ako vyzerá jeho tréning? „Na začiatku mojej kariéry som musel trénovať viac, ale potom bolo menej tréningov no viac vystúpení a shows. Takže každý večer keď robím show, je to ako tréning. Takže nemusím veľa trénovať počas dňa a ja milujem vystupovať, takže po čase je to menej tréningu a viac vystúpení ale zvyčajne je to hodina až tri hodiny do dňa. To je to, čo robím,“ dodal sympatický a talentovaný akrobat.

Prítomné dámy v publiku ale zaujímala ešte jedna otázka. Mnohí sme si totiž všimli, že Remy na svoje vystúpenie nezvolil outfit typický pre akrobata. Neukázal ani telo, ani svaly a mal na to naozaj vážny dôvod! Remy totiž chcel, aby sa diváci a diváčky sústredili na jeho vystúpenie a umenie, ktoré predviedol a nie na jeho vzhľad. Verí, že kto chce, môže ho vidieť ako sexy človeka aj cez oblečenie. Je to všetko o vnímaní. Zároveň nám prisľúbil, že si na finále pripraví niečo veľmi pekné. Máme sa rozhodne na čo tešiť! Viac sa dozviete vo videu HORE!

Pozrite si vystúpenie fenomenálneho akrobata ešte raz v priloženom videu:

​Sledujte šou Česko Slovensko má talent opäť v sobotu o 20:35 na JOJke!