Kaderníčka Majka sršala nadšením zo zisku Zlatého Pátroviča: Aha, aké má so soškou plány!

Tmavovláska z Liptova v stredajšej časti svojím oduševneným speváckym výkonom natoľko očarila porotcu Jakuba Prachařa, že od neho dostala sošku Zlatého Pátroviča. Zisk tejto ceny kaderníčku Majku nesmierne potešil, dojal a už aj presne vie, čo s ňou bude robiť!

Kaderníčka Majka z Liptova prišla do šou Česko Slovensko má talent predviesť svoje spevácke schopnosti preto, lebo ju sem prihlásila kamarátka Lenka. Porote i divákom sa pritom predstavila hneď s dvomi pesničkami. Kým pri prvej dostala štyri krížiky, pri druhej ju „vybzučal“ len Jaro Slávik. Svojím oduševnením a energiou očarila Jakuba Prachařa a ten usúdil, že je ideálnou adeptkou na zisk Zlatého Pátroviča. „Je to pre mňa veľká pocta, pretože každý súťažiaci nemusel takúto sošku vyhrať. Mám ju aj darovanú… Veľmi sa mi páči táto soška a určite si ju budem aj strážiť doma, aby mi nespadla niekde na zem. Aby sa mi nerozbila. Potešilo ma, že mi ju dali ako darček,“ povedala pre joj.sk.

Jozef Pátrovič, legenda Talentu, podľa ktorého je soška vytvorená, bez debaty patrí medzi Majkine vzory. „Ja ho obdivujem, mne sa akože páči jeho spev. Aj som ho v televízore pozerala, dvakrát, keď bol Talent. Mne sa páčil, keď zaspieval. Aj tá soška je úplne jeho podoba. Je taká vtipná a úplne jeho podoba, naozaj,“ dodala s úsmevom. Celý rozhovor s Majkou nájdete vo videu HORE!

Sledujte šou Česko Slovensko má talent opäť v sobotu o 20:35 na JOJke!