Jablko nepadlo ďaleko od stromu: Korčuliarske duo z Česko Slovensko má talent má doma rodiacu sa hviezdu!

Talian a Češka spolu korčuľujú bok po boku už šestnásť rokov. Majú dvoch synčekov a vyzerá to, že jablko nepadlo ďaleko od stromu!

Krasokorčuľovanie na kolieskových korčuliach patrí pôvodom k talianskym športom. Veronika a Paolo sú zohratou dvojkou nielen v súkromí, ale aj vo vlastnej domácnosti. O to viac funguje chémia medzi nimi, keďže korčuľovaniu sa venujú aj vo svojej pracovnej profesii. "Pochádzam z českej cirkusovej rodiny -  siedmej generácie," priznala Veronika. Talent v rodine tak preniesli sympatickí rodičia aj na svoje deti. Na korčuliach spolu stoja už šestnásť rokov, manželmi sú pätnásť. 

Niet divu, že k pohybu sa dostali aj ich dvaja synčekovia. Starší vystupuje s diabolom. "Kupodivu sme ho k tomu neviedli. Keď mal štyri roky, tak si kúpil diabolo a stále sa s tým hral. Až zhruba po roku sme si uvedomili, že má v tom talent." Keďže rodičia nie sú skúsení v tejto oblasti športu, bolo všetko na ňom. "Začal sa pozerať na rôzne videá. Sám si každé video našiel a sám sa vypracoval," dodala hrdá mamina, ktorá so svojím manželom postúpila do ďalšieho kola šou Česko Slovensko má talent. 

​Sledujte Česko Slovensko má talent v sobotu o 20:35 na JOJke!