Jaro Slávik šokuje: Pred kamerou nahodený, v súkromí v starom a zaplátanom oblečení!

Producent a ostrieľaný porotca zo šou Česko Slovensko má talent je pri každej príležitosti vždy dokonale nahodený a upravený. O to prekvapujúcejšie je, aký má vzťah k móde v súkromí!

Porotca Jaro Slávik v šou Česko Slovensko má talent vždy zaujme svojimi nápaditými outfitmi. Či už sú to tričká s originálnou potlačou alebo extravagantné bundy a saká, stále je štýlovo nahodený. Značná časť outfitov, ktoré si oblieka pred kameru, pochádza z jeho vlastného šatníka. Špeciálne tričká, ktoré si sám hľadá a kupuje po celom svete. Ak by ste si ale mysleli, že jeho skriňa praská vo švíkoch, mýlite sa. Ja ich po Talente darúvavam ľuďom, ktorí ich charitatívnym spôsobom zhodnocujú alebo ich priamo dávam ľuďom, ktorí by ich chceli mať, lebo pre nich niečo znamenajú. Z minulých ročníkov mám doma možno jedno, dve,“ povedal Slávik pre joj.sk.

Minimalizmus je celkovo Jarovou silnou stránkou. Svojím prístupom a konaním sa totiž snaží bojovať proti rýchlej móde a zbytočnému textilnému odpadu. „Je to ťažko uveriteľné, ale ja si nekupujem oblečenie. Ja mám veci, ktoré sú staré, niektoré majú 20 rokov. Niektorí krajčíri sú zúfalí, ked prídem so zaplátanými rifľami opäť na opravu… Pretože si myslím, že fast fashion (rýchla móda, pozn.red.) je trošku veľký problém. Ja som, čo sa týka obliekania, veľmi skromný. Minule sa mi smial môj starší syn, že: Tú bundu čo máš, prečo jej hovoríš nová? Ja hovorím, že to je tá najnovšia, čo mám. Ale ona má osem rokov! Aj tú som dostal, to som si nekúpil. Takže, moju ekologickú stopu, čo sa týka odevov, sa snažím redukovať,“ vysvetlil. Rovnaký prístup má aj v prípade špeciálnych topánok, ktoré si kupuje na beh. „Kúpim si ich na šport, a keď v nich nabehám 1000 kilometrov a už na ten beh nie sú dobré, tak ich potom nosím na ďalších 1000 kilometrov na bežnú chôdzu. Takže, takýto je môj vzťah k móde. Radšej to nekúpiť, aby to človek nemusel recyklovať,“ zhodnotil porotca z Talentu.

Sledujte šou Česko Slovensko má talent každú sobotu o 20:35 na JOJke!