Na pódiu si vyspievala dušu a venovala ju do neba: Príbeh famóznej speváčky vás dojme!

Talentovaná speváčka dala do svojho vystúpenia všetko a oplatilo sa! Stála celá porota aj Incheba. Skvelým výkonom si vyslúžila postup. Na koho myslela Jana Jonášová, počas svojho vystúpenia?

O tom, že má Janka v sebe obrovský talent niet pochýb. Ku podivu sa však spevom neživí. Jej vášeň pre spev ale vznikla ešte veľmi dávno. K spievaniu ju priviedla najmä jej rodina. „Mne už od malička hovorili, že ja som si stále tak spievala a že asi teda speváčka. Potom viem, že ma sestra nachytala, že som si spievala pieseň z Titanicu a ona bola taká že, spievaj spievaj! Samozrejme, že text som vtedy ešte nevedela,“ zaspomínala si Janka na svoje začiatky.

Pri otázke na to, kto ju v jej začiatkoch podporoval najviac, si spomenula aj na svojho otca. „Ja som mala silnú podporu rodiny. Hlavne teda môj ocino. Len on potom vlastne aj zomrel a bolo to také, že síce mamina ma k tomu stále viedla, ale pre mňa to bol stále ten ocino, lebo jemu to bolo ľúto, že on sa sám tej hudbe viac nevenoval. Tak som potom potrebovala trošku vyčistiť hlavu,“ opísala svoje pocity.

Na otázku, či na svojho otca myslela aj počas vystúpenia mala Janka jasnú odpoveď. „Určite áno. A dúfam teda, že tam z hora, že sa tak díva a je spokojný,“ dodala svoje krásne vyznanie. Viac o Janke sa dozviete v rozhovore, vo videu hore.

Pozrite si vystúpenie bravúrnej speváčky ešte raz v priloženom videu:

​Sledujte šou Česko Slovensko má talent každú sobotu o 20:35 na JOJke!