Talent, aký sme tu ešte nemali: Toto číslo odrovnalo aj Jara Slávika a Diana Mórová šla od smiechu do kolien!

Šou Česko Slovensko má talent vám rozhodne spríjemní sobotňajší večer bravúrnymi výkonmi súťažiacich. Jedno z nich bude dokonca tak vtipné, že z toho pôjde naša porota od smiechu do kolien. Niečo tak originálne v Talente rozhodne nebolo a my vám garantujeme, že budete plakať od smiechu! Ktoré číslo odrovná našu porotu?

Vtipná ale aj ohromná. Aj takáto bude dnešná časť obľúbenej šou. Pripravené sú pre vás perfektné spevácke čísla, ale aj čísla, pri ktorých doslova zatajíte dych. Jedno špeciálne vás navyše pobaví natoľko, že budete plakať od smiechu. Veru áno, aj takáto je šou Česko Slovensko má talent. Plná talentov a silných emócií.

Vtipné a originálne! Vystúpenie, o ktorom je reč, pobaví našu porotu natoľko, že z toho pôjdu všetci do kolien! Navyše, aby toho nebolo málo, porota sa stane rovno aj súčasťou tohto čísla. Publikum aj porota ostanú hotoví už v momente, keď táto osoba prehovorí. Očarí totiž všetkých svojou nezameniteľnou osobnosťou a vtipným prejavom. Nuž, máte sa rozhodne na čo tešiť! Vystúpenie bude rozhodne stáť za vašu pozornosť a určite vám zlepší náladu. Toto číslo bude mať jednoducho všetko, čo by dobré číslo hodné postupu malo mať! Určite si ho nenechajte ujsť a zabavte sa počas sobotňajšieho večera spolu s televíziou JOJ!

Sledujte šou Česko Slovensko má talent už dnes o 20:35 na JOJke!