TO je postava: Aleksandra z Deadly Games nesrší len výnimočným talentom, ale aj poriadne sexi telom!

Partneri v práci aj v súkromí. Aleksandra, ktorá predviedla v talentovej šou so svojím priateľom dychberúce vystúpenie, je poriadna kosť a miluje prepracované kostýmy, v ktorých vynikne jej postava!

Aleksandra Kiedrowicz sa venuje gymnastike a na jej tele to rozhodne vidieť. Vypracované svaly na bruchu, rukách aj nohách. Kráska s poľskými koreňmi dobre vie, ako si získať chlapa. No, jej srdce už dávno patrí kolegovi Alfredovi, ktorému bezhlavo dôveruje. Veď, ktorá žena by po sebe nechala dobrovoľne vrhať nože? Aleksandrin život v týchto chvíľach doslova leží v Aflredových rukách! 

Alexandra a Alfredo na Instagrame priznali, že sú zasnúbení! 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Deadly Games (@deadly_games)

Alexksandra so svojím telom dokáže pohyby, na ktoré by si máloktorá z nás trúfla, nie to ešte, aby pri nich dokonca robila bežné aktivity - napríklad jedla pukance! Áno, aj takéto šialené videá nájdete na sociálnych sieťach krásnej Poľky. Pár, ktorý si v ČSMT vyslúžil postup priamo do finále dokonca nahráva videá na online platformu TikTok. Ich videami sa však rozhodne neinšpirujte. Za to Aleksandrine outfity si môžete bez následkov vychutnať! 

Sledujte Česko Slovensko má talent v sobotu o 20:35 na JOJke!