Drag queen svetovej úrovne! V nenápadnom čašníkovi drieme hotová diva: Reakcia jeho rodiny vás prekvapí!

S Drag queens sa nám v Talente tento rok roztrhlo vrece. Všetky čísla boli doposiaľ famózne a svetovej úrovne. Zdá sa, že tento žáner získava čoraz väčšiu popularitu. Tento účinkujúci všetkým ukázal, ako to má vyzerať! Ako ho vnímajú jeho blízki?

Vystúpenia mladého čašníka majú svoje začiatky u neho doma. „Ja som začínal hlavne doma, na sociálnych sieťach, s tým, že keď som dovŕšil osemnásť, a mohol som do klubov, tak som začal vystupovať v kluboch normálne. Ale začínal som doma v izbe,“ prezradil Ivo niečo málo o svojich začiatkoch.

Na otázku, či cíti zo svojho okolia podporu, mal Ivo jasnú odpoveď. Mnohých by možno milo prekvapila. „Mám podporu snáď väčšiu, než by som si zaslúžil. Obaja moji rodičia ma podporujú naplno. Všetci moji kamaráti. Čo sa fanúšikov týka, fungujem na sociálnych sieťach, kde mám momentálne cez 120 tisíc sledujúcich. Na to. Že žijeme v Česku a na Slovensku, kde spoločnosť nie je ešte tak vyvinutá, si myslím, že mám podpory až až,“ povedal v rozhovore.


Prekvapení budete určite aj z toho, koľko a ako často Ivo trénuje. Choreografia, ktorú v Talente predviedol, vyzerala ako perfektne vymyslené číslo. Išlo však o čistú improvizáciu. „Ja na seba musím prezradiť, že ja netrénujem. To čo som v Talente predviedol, bola čistá improvizácia. A ja sám som mal dosť odvahu na to sem ísť, teoreticky nepripravený. Tie pohyby nejako netrénujem,“ dodal Ivo.

Sledujte šou Česko Slovensko má talent každú sobotu o 20:35 na JOJke!