Finále Talentu je tu už čoskoro: Pripomeňte si, ktorí finalisti odpália fantastickú šou!

Veľkolepé finále aktuálneho ročníka obľúbenej šou Česko Slovensko má talent prichádza už túto sobotu a predstavia sa vám v ňom ôsmi fantastickí finalisti, ktorých výkony boli často až neuveriteľné. Teší sa na vás aj naša fantastická porota a naši skvelí moderátori!

Nezabúdajte, že k budete hlasovať za svojich favoritov, môžete vyhrať 3.000 eur! Stačí sledovať sobotný priamy prenos a hlasovať. Nielen ten váš favorit môže získať fantastickú výhru a tak sa stať ďalším výhercom veľkolepej talentovej šou, ale odmeníme aj vás! Stačí, ak pošlete prázdnu SMS na číslo svojho favorita. Všetkých finalistov, aj čísla, na ktoré môžete posielať svoje hlasy, nájdete v tomto článku. Kliknite TU.

A teda, na aké čísla sa môžete tešiť už zajtra večer? V tohtoročnom finále nebudú samozrejme chýbať fantastické spevácke čísla. Jednou z finálových speváčok je Dominika Titková, ktorá získala za svoje emotívne spevácke číslo zlatý bzučiak. Perfektné vystúpenie ale určite predvedie aj česká Billie Eilish, Denisa Bombíková. K speváckym vystúpeniam sa pridá aj dvojica Romstar Vyškov, ktorá svojim vystúpením roztancovala celú porotu aj Inchebu! No ale aké by to bolo finále bez akrobatických čísel? A tých bolo v Talente tento rok požehnane! Vo finále sa predvedú neuveriteľní akrobati, konkrétne Remi Martin, ktorý divákov ohúril neskutočnou šou, v rámci ktorej ukázal, ako perfektne ovláda každý jeden sval na svojom tele. Za svoje vystúpenie získal zlatý buzzer. Pripravené je aj sexi akrobatické zoskupenie, Messoudi Brothers, s ktorými si trochu gymnastiky skúsila počas kastingu aj naša Diana Mórová. Vo finále nebudú chýbať ani tanečné čísla, a to konkrétne famózna skupina Diamonds či Noro Grofčík. Obe vystúpenia boli taktiež ocenené zlatým bzučiakom. Dych vám určite vezme aj skvelá a talentovaná Martina Výbohová, ktorej venoval zlatý buzzer Jaro Slávik. Famózna huslistka vám určite svojim číslom spôsobí zimomriavky. Takže, ako vidíte, máte sa rozhodne na čo tešiť! Nezmeškajte fantastické a veľkolepé finále šou Česko Slovensko má Talent!

Pripomeňte si finalistov Talentu: 

Dominika Titková - SMS 9952

Zdroj: TV JOJ

Denisa Bombíková - SMS 9950

CSMT 9 - Denisa Bombíková Zdroj: TV JOJ

Romstar Vyškov - SMS 9953

Remi Martin - SMS 9954

CSMT 9 - Remy Martin Zdroj: TV JOJ

​Messoudi Brothers - SMS 9957

Diamonds - SMS 9955

Zdroj: TV JOJ
Noro Grofčík - SMS 9951

CSMT 9 - Noro Grofcik rozhovor Zdroj: TV JOJ

Martina Výbohová - SMS 9956

Zdroj: TV JOJ

​Sledujte veľké finále šou Česko Slovensko má talent už túto sobotu o 20:35 na JOJke!