Obávaný porotca odhalil svoju novú vášeň: Neuveríte, čomu sa teraz venuje Jaro Slávik!

Kedysi patril k najprísnejším porotcom talentu, no jeho kolegovia hovoria, že sa to všetko zmenilo. Už desiaty rok objavuje skvelé talenty a zdá sa, že ho už len tak hocičo neprekvapí. Jaro Slávik ale veľmi dobre vie, že kde je talent, tam je potrebné na sebe poriadne zapracovať. Aj on sám má niekoľko talentov, ktoré rád rozvíja. O tejto novej činnosti ste ale rozhodne netušili!

Jaro Slávik v rozhovore pre Top Star prezradil, aký talent má vlastne on sám a či ho aj rozvíja. A veru, že má tých aktivít dosť. „Samozrejme, že ja sa teším z dní, keď mám dobrú náladu, že si spievam od rána a že si tak tajne zatancujem a je to veľmi dôležité na psychohygienu a rád hrám na hudobné nástroje aj keď moje hudobné nástroje sú akordeón a klasická gitara,“ povedal Jaro Slávik. Je teda jasné, že sa rád venuje hudbe, ako takej. Je tu však ešte jeden nový hudobný nástroj, na ktorom začal Slávik trénovať až teraz.

Ide o netradičný nástroj, ktorý ste mohli zahliadnuť napríklad v uliciach hlavného mesta. Svojim vzhľadom pripomína ufo a bubnuje sa naň. „Teraz som si zadovážil handpan a idem sa na ňom učiť,“ prezradil o sebe Jaro Slávik. Kto vie, možno ho raz uvidíme na tom hrať aj v Talente. Teraz je však vo fáze učenia sa a zdokonaľovania sa.

20 rokov  S VAMI - Jaro Slávik Zdroj: TV JOJ

​Počas rozhovoru ale padla otázka, čo Jaro Slávik a spev? Keď už sa venuje hudobným nástrojom, spev by si teoreticky mohol aspoň vyskúšať. Na toto má ale obávaný kat z porty Talentu jasnú odpoveď. „Nie, vieš, akože, spev nejde o talent, spev je otázka techniky, narábania s hlasom, vedieť ako ten hlas posúvať dopredu, dozadu, ovládať ho, počúvať sa. To nie je jednoduchá vec, prirodzená vec. Spev je prirodzená vec, ale ten spev, ktorí máme my ľudia 21. storočia nie je ten prapôvodný spev, ktorí sme používali niekde na začiatku nášho ‚homosapienstva‘. Toto je iný spev a tento spev potrebuje techniku,“ dodal Jaro Slávik.