Raper Boki predstavil nadupaný singel: Aha, ktorú známu krásku oslovil na spoluprácu!

Gábor Bokor, ktorý je všetkým známy ako Boki, odštartoval svoju kariéru v roku 2018, keď v šou Česko Slovensko má talent doslova valcoval. Rapu sa odvtedy venuje na dennej báze a fanúšikov neustále teší novými skladbami. Jednu vydal aj pred pár dňami a na spoluprácu si pozval začínajúcu speváčku, ktorá má v sebe veľký potenciál.

Šou Česko Slovensko má talent bola pre rapera Bokiho skvelou štartovacou čiarou pre rozbehnutie jeho hudobnej kariéry. Hoci sa muzike venoval už dávno pred Talentom, účinkovanie na televíznych obrazovkách mu otvorilo dvere ku komerčnému úspechu. Pravidelne vydáva nové skladby a na konte má niekoľko úspešných albumov. Jednou z najnovších lahôdok je pre jeho fanúšikov singel s názvom Goodbye, ktorý nahral aj so začínajúcou speváčkou Melisou. K sympatickej kráske sa dostal vďaka svojmu živému vysielaniu na Instagrame, do ktorého sa pripojila a svojím nadaním ho okamžite oslovila.Skladba vznikla na základe môjho talent streamu na Instagrame, kde Melisa mi zaspievala a ja som sa rozhodol jej dať šancu. Najprv som chcel, aby nahrala niečo svoje v štúdiu u mňa a potom som sa rozhodol, že s ňou rovno urobím spoločnú skladbu. Veľmi sa mi páči jej farba hlasu a prístup k hudbe,“ povedal Boki pre joj.sk.

Melisa však pre divákov JOJky nie je neznámou tvárou. Pamätať si ju môžeme zo zoznamovacej šou Take me out a taktiež zo šou Nákupné maniačky, kde svojím vkusom súperky prevalcovala. Namiesto šoubizovej dráhy sa však pred pár rokmi rozhodla vybudovať si rodinu a stala sa matkou. „Napriek tomu, že je mamička, vždy načas všetko pošle. Robilo sa mi s ňou výborne, keďže je fotogenická a kamera si ju išla,“ nešetril raper komplimentami na jej adresu.

TMO - Melisa Zdroj: TV JOJ
NM Melisa Zdroj: TV JOJ

Zaujímavosťou je, že kým pred pár rokmi Boki dostal príležitosť od porotcov v Talente, teraz je on tou osobou, ktorá dala šancu niekomu nadanému a začínajúcemu. Berie to však s pokorou. Necítim sa byť v ich pozícii, len chcem dať moje skúsenosti človeku, čo si to zaslúži. Ale, že by som bol nejaký manažér alebo dačo, tak to nie. Len si myslím, že jej viem pomôcť,“ zhodnotil.

Tagy: Boki