Začíname nakrúcať šou Česko Slovensko má talent: Aha, ako to vyzerá v zákulisí!

Obľúbená šou Česko Slovensko má talent sa na obrazovky televízie JOJ vráti už túto jeseň so svojou jubilejnou desiatou sériou. Tešiť sa môžete na množstvo úžasných talentov, ale aj na obľúbenú porotu a super moderátorov. Nové časti začíname nakrúcať práve v týchto dňoch a my vám prinášame prvé fotky z príprav!

Šou Česko Slovensko má talent je už neodmysliteľnou súčasťou vysielania JOJky a roky sa teší veľkej obľube. Pred porotu i divákov sa rok čo rok vždy postavia neuveriteľné talenty, pri ktorých vystúpeniach doslova tajíme dych. A už na jeseň v tom budeme pokračovať! V týchto dňoch totiž začíname nakrúcať jubilejný 10. ročník Talentu.

Okrem nezabudnuteľných momentov, vynikajúcej zábavy a šikovných ľudí sa môžete tešiť aj na moderátorskú dvojicu v zložení Jasmina Alagič a David Gránský. Do porotcovských kresiel si opäť zasadnú Diana Mórová, Marta Jandová, Jakub Prachař a chýbať nebude ani obávaný kat Jaro Slávik. Keďže ide o jubilejný 10. ročník šou Česko Slovensko má talent, pripravili sme si pre vás aj niekoľko noviniek. Zatiaľ síce nemôžeme prezradiť, aké, no určite sa máte na čo tešiť!

Pozrite sa s nami do zákulisia príprav Talentu v galérii: