Diana Mórová bude v Talente opäť vyrážať dych: Pozrite na tie hviezdne outfity i vizáž!

Súčasťou poroty v šou Česko Slovensko má talent bude aj v jubilejnom desiatom ročníku úspešná herečka Diana Mórová. Tá v každej sérii ohuruje dokonalými outfitmi, účesmi i perfektným mejkapom a inak to nebude ani tento rok!

Diana Mórová bez pochýb patrí k najžiarivejším hviezdam slovenského šoubiznisu. Dlhé roky je členkou Činohry Slovenského národného divadla, hrala v mnohých filmoch, účinkovala v seriáloch televízie JOJ a posledné roky si ju diváci obľúbili aj ako porotkyňu v šou Česko Slovensko má talent. Množstvo fanúšikov si získala svojím mimoriadnym nadaním, príjemným prejavom, ale aj vďaka výbornému výzoru. Hoci tento rok sfúkla na torte 52 sviečok, tento vek by jej tipoval len málokto.

Mladistvý vzhľad len podporujú hviezdne outfity i perfektná vizáž, ktorými vyráža dych ako porotkyňa v šou Česko Slovensko má talent. Tím v zložení hairstylistka, vizážistka a kostymérka pre ňu vytvárajú svieže, originálne i extravagantné kombinácie, v ktorých Diana doslova žiari. Dôkazom sú aj snímky z nakrúcania jubilejnej desiatej série, ktoré sa realizovalo v uplynulých dňoch. Mórová na nich vyzerá perfektne a je ako vystrihnutá z červeného koberca. Čo poviete?

CSMT 10 - Diana Mórová Zdroj: TV JOJ
CSMT 10- Diana Morova Zdroj: IG Monamesofficial
CSMT 10 - Diana Morova Zdroj: Archív D.M.
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika (@monamesofficial)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika (@monamesofficial)