Jasmina Alagič zverejnila jeden z jej najkrajších záberov so synom: Toto je čistá láska!

Moderátorka Talentu, Jasmina Alagič, sa podelila o jeden z najkrajších záberov so svojim synom. Na najnovšej fotografii je zachytená láska, ale aj to najsilnejšie puto!

Jasmina Alagič si síce svoje súkromie stráži, najmä, čo sa týka syna Sanela, no občas sa so svojimi sledovateľmi podelí aj o intímnejší záber. Najnovšia fotka je toho jasným dôkazom. Je na nej totiž zvečnené to najkrajšie a najsilnejšie puto medzi matkou a synom. Moderátorka sa nikdy netajila tým, že je pre ňu jej rodina celý vesmír.

Sledovatelia Jasminy navyše ostali veľmi milo prekvapení. Malého Sanela doteraz Jasmina ani Rytmus neukazovali. Je to prirodzené, že sa obaja snažili strážiť jeho súkromie. V rozhovoroch na túto tému sa niekoľkokrát vyjadrili, že chcú, aby poznali Sanela ľudia osobne a nie prostredníctvom fotiek na sociálnych sieťach. Je preto úplne normálne, že svojho syna takto chránili. Teraz však urobila Jasmina malú výnimku a ukázala ich synčeka o čosi viac. Tak či onak, z fotky srší obrovská láska a spolu im to nesmierne pristane. Veď, uznajte sami!

Jasminu Alagič uvidíte už čoskoro v šou Československo má talent!