Všimli ste si to? V upútavke na Česko Slovensko má talent účinkujú aj TIETO víťazky šou!

Šou, ktorá zmenila svet, odštartuje na obrazovkách JOJky počas výnimočného Talentového supervíkendu už o týždeň. Príchod jubilejnej 10. série predznamenáva aj výpravná upútavka, ktorú môžete v našom vysielaní vidieť už niekoľko dní. Všimli ste si však, že medzi nadanými umelcami a artistami sa nachádzajú aj úspešné víťazky jedného z minulých ročníkov?

Obľúbená šou Česko Slovensko má talent sa na obrazovky televízie JOJ vráti svojou desiatou sériou už naozaj o pár dní. Keďže ide o jubilejný ročník, tešiť sa môžete na niekoľko prekvapení a noviniek. Medzi ne patrí aj účasť špeciálnych porotcov z radu celebrít, ktoré doplnia našu stabilnú porotcovskú zostavu. Okrem Talentom „ošľahaných“ tvárí ako Diana Mórová, Marta Jandová, Jakub Prachař a Jaro Slávik si do panelu sadnú Patrik "Rytmus" Vrbovský, manžel moderátorky šou Jasminy Alagič, zabávač Marián Čekovský a skvelá česká herečka Eva Holubová, ktorú si diváci po celom Česku a Slovensku obľúbili v kultových Pelíškoch. Tešiť sa môžete aj na moderátorskú dvojicu v zložení Jasmina Alagič a David Gránský a tiež na nezabudnuteľné momenty, vynikajúcu zábavu a šikovných ľudí.

CSMT 10 - Act 4 Slovakia Zdroj: TV JOJ

​A, keď už spomíname šikovných ľudí, bez debaty medzi nich patria aj úspešné víťazky šou Česko Slovensko má Talent z roku 2016 – cyklistky vystupujúce pod menom Act 4 Slovakia. Dievčatám sa darí aj niekoľko rokov po skončení šou a o vystúpenia nemajú núdzu. Keďže sú naozaj vynikajúce v tom, čo robia, tvorcovia výpravnej upútavky k aktuálnemu ročníku Talentu ich pozvali na nakrúcanie ako účinkujúce. Fantasticky tak dopĺňajú umelecký kolorit záberov spred Novej budovy Slovenského národného divadla, kde sa upútavka nakrúcala.

CSMT 10 - Act 4 Slovakia a Jaro Slavik Zdroj: TV JOJ

​Sledujte jubilejný 10. ročník šou Česko Slovensko má talent počas Talentového supervíkendu 3 a 4. septembra o 20:35 na JOJke!