Štart 10. série Talentu sa blíži: Pamätáte si všetkých porotcov, moderátorov i víťazov?

Už v sobotu na obrazovkách televízie JOJ odštartuje jubilejný 10. ročník obľúbenej šou Česko Slovensko má talent. Aby ste si skrátili čakanie na nové časti, prinášame vám prehľad z uplynulých deviatich sérií!

Šou Česko Slovensko má talent sme začali na JOJke vysielať v roku 2010 a za tie roky sme v tomto programe videli naozaj veľmi veľa. Na pódium sa pred porotu i divákov v publiku a pred televíznymi obrazovkami postavili tisícky rôznych súťažiacich. Ich výkony hodnotilo dovedna 9 osobností v porote, a to: Jaro Slávik, Lucie Bílá, Martin Dejdar, Leoš Mareš, Jan Kraus, Jakub Prachař, Diana Mórová, Marta Jandová a Jiřina Bohdalová. Tento zoznam v aktuálnom 10. ročníku doplnia ešte tri známe mená, ktoré budu hodnotiť ako špeciálni celebritní porotcovia. Budú nimi Patrik "Rytmus" Vrbovský, manžel moderátorky šou Jasminy Alagič, zabávač Marián Čekovský a skvelá česká herečka Eva Holubová.

​Za uplynulých 9 sérií sa na moderátorskom poste vystriedalo 7 moderátorov. Prvé štyri ročníky uvádzali Martin Pyco Rausch a Jakub Prachař. V 5. sérii ich vystriedali Marcel Forgáč a Milan Junior Zimnýkoval. Po nich prišli v 7. ročníku David Gránský a Lujza Garajová Schrameková, miesto ktorej sa v minuloročnej 9. sérii predstavila Jasmina Alagič Vrbovská. A čo víťazi? Spomeniete si ešte na súťažiacich, ktorí triumfovali v jednotlivých ročníkov? Ak nie, prinášame vám kompletný zoznam:

1. séria Dae Men
2. séria Atai Omurzakov
3. séria Jozef Pavlusík
4. séria Miroslav Sýkora
5. séria Gyongyi Bodišová
6. séria Act 4 Slovakia
7. séria Nikoleta Šurinová
8. séria Margaréta Ondrejková
9. séria Diamonds

Tento rok nás čaká dovedna 12 kastingových dielov, 1 semifinále a 1 finále, v ktorých uvidíme stovky rôznych a zaujímavých talentov. Na absolútneho víťaza čaká rozprávková odmena vo výške 40 tisíc eur. Štart 10. ročníka šou Česko Slovensko má talent prichádza, buďte s nami pri tom!

Nenechajte si ujsť špeciálny Talentový víkend už 3. a 4. septembra o 20:35 na JOJke!