Spevácka diva Polina predviedla pieseň vo svojom rodnom jazyku: Jej prejav láme srdce!

V prvej časti 10. série šou Česko Slovensko má talent všetkých absolútne odrovnala len 13- ročná speváčka Polina. Za svoje famózne vystúpenie dostala zlatý buzzer a dostala sa tak priamo do finále. Špeciálne pre joj.sk zaspievala aj pieseň vo svojom rodnom jazyku a jej precítený prejav doslova láme srdce!

Rodená Ukrajinka Polina Babii nielenže fantasticky spieva, ale na pódiu sa pohybuje tak prirodzene, akoby sa na ňom narodila. Niet divu, že za svoj výkon dostala zlatý buzzer a dostala sa tak priamo do finále. Okrem postupu získala aj standing ovation a množstvo nadšených pochvál. Najviac si však vážila slová Marty Jandovej, ktorá dievčaťu povedala, že svojím talentom môže urobiť mnohých ľudí šťastnými. „Bolo to veľmi príjemné počuť takéto slová od takej veľkej hviezdy, ktorá už niečo v živote dosiahla. Videla v živote už veľa kreatívnych vystúpení a som vďačná za slová, ktoré mi povedala,“ povedala pre joj.sk Polina.

Prvá finalistka 10. ročníka šou Česko Slovensko má talent tesne po vystúpení a zisku zlatého buzzra pre joj.sk zaspievala aj skladbu vo svojom materinskom jazyku. Výsledok si môžete pozrieť vo videu HORE!

Sledujte šou Česko Slovensko má talent opäť v sobotu o 20:35 na JOJke!