Pánska móda nemusí byť nudná: Aha, aké štýlové outfity nosí v Talente David Gránský!

Otázka módy a štýlu sa vo väčšine rieši v súvislosti s dámami, no samozrejme bez rozdielu platí aj na pánov. Ani oblečenie pre mužov totiž nemusí byť jednotvárne a už vôbec neplatí, že „nemôžu“ nosiť iné než neutrálne či zemité farby.

Živým dôkazom, že aj pánska móda môže byť zaujímavá, je moderátor šou Česko Slovensko má talent - David Gránský. Stylistka pre neho na každý nakrúcací deň pripravuje zaujímavé a veľmi slušivé outfity, ktoré hovoria jasnou rečou. A to, že už dávno neplatí, že páni by sa mali obliekať len do neutrálnych či zemitých farieb. Pestrejšie saká či tričká s potlačou vedia nielen zaujať, ale aj podtrhnúť celkový vizuál.

​Aktuálny 10. ročník Talentu je nabitý skvelými vystúpeniami a na všetkých je vidieť, že si jubilejnú sériu všetci užívajú. „My sme si s Jasmínou dali, že: 10. ročník šou Česko Slovensko má talent s podtitulom – akoby to bolo naposledy. To sme si tak povedali, pretože človek nikdy nevie. Môže to byť naposledy pre nás, alebo to môže byť úplne naposledy pre celú šou v dejinách Česka a Slovenska. Takže si to užívame naplno. Užívame si každú sekundu my i porota. Verím, že aj súťažiaci cítia ten tlak jubilea, že naozaj od nich očakávame tie najlepšie z najlepších výkonov,“ povedal na nakrúcaní pre joj.sk David Gránský. Aké vystúpenia nás čakajú v najnovšej časti? Padne aj zlatý buzzer?

Sledujte obľúbenú šou Česko Slovensko má talent každú nedeľu o 20:35 na JOJke!