Jasmina Alagič môže ďakovať za skvelé gény: Aha, čo zdedil malý Sanel po dedkovi!

Moderátorka Jasmina Alagič je na svojho otca Evnera veľmi hrdá. Na svojom Instagrame zdieľala jeho snímku z dovolenky, na ktorej je otec iba v plavkách – a ukázala tak jeho poriadne vymakanú postavu. Zároveň priznala, čo po ňom zdedil malý Sanel!

Otecko krásnej moderátorky už je medzi jej fanúšikmi známa firma. Nie je to totiž prvýkrát, čo sa Jasmina pochválila jeho vypracovanou figúrou, ktorú si udržuje aj dva roky pred sedemdesiatkou. Húževnatý Balkánec si vďaka dcére získal nejednu fanúšičku – a keď teraz moderátorka vyzvala sledujúcich, aby sa jej cez Instagram na čokoľvek spýtali, nechýbala ani pripomienka na otca! 

"Ako sa má otec? Je veľká inšpirácia, ako sa držať v každom veku," padla otázka spojená s pochvalou. Jasmina odpovedala úplne otvorene. "Môj otec je naozaj frajer a fakt som šťastná, že je nastavený, ako je," pochvaľuje si hrdá dcéra, ktorá vďaka otcovi získala lásku k zdravému životnému štýlu. Na jej radosť vraj gény svalnatého Evnera zdedil aj malý Sanel. "Ja verím, že malý zdedil jeho húževnatosť, Balkán a bojovnosť," prezradila. "Horkokrvný v istých situáciách by Sany mohol byť aj menej," povzdychla si s nadhľadom sebe vlastným! 

Zdroj: IG/jasmina_alagic