Lov na najväčšie TALENTY pokračuje aj v roku 2023: Prihláste sa už TERAZ!

Obľúbená šou Česko Slovensko má talent je späť so svojím 11. ročníkom. Ak máte nadanie, ktoré nemá nikto iný a chcete to všetkým ukázať, neváhajte a prihláste sa už teraz!

Určite si spomeniete na víťazku posledného ročníka Česko Slovensko má talent. Nadaná speváčka Nikola Kusendová nabrala odvahu a svoj talent ukázala porote. Vďaka tomuto kroku sa jej splnil sen a čoskoro vydáva prvý singel. A to zďaleka nie je jedinou účastníčkou desiatich ročníkov. V predošlých rokoch vyhrali rôznorodé talenty - od tanečníkov cez akrobatov po skutočne zaujímavé čísla!

ČSMT 10 - Jasmina Alagič a David Gránský a Nikola Kusendová Zdroj: TV JOJ

​Ak si myslíte, že váš talent vám môže pomôcť preraziť, neváhajte využiť príležitosť. Minimálne získate nové skúsenosti, možno prerazíte v šoubiznise a zistíte, ako to funguje za televíznymi obrazovkami!  Vďaka šou Česko Slovensko má talent môžete od základov zmeniť svoj život. Vyhrať môžete rozprávkových 40 tisíc eur. Čoskoro spúšťame víkendové castingy, kde môžete prísť ukázať svoj talent naživo. Ešte predtým sa však zahláste do databázy ČSMT

Česko Slovensko má talent je späť s 11. ročníkom a vy sa už teraz môžete prihlásiť so svojím TALENTOM!