Manžel Mary Bartalos pred rokmi zahviezdil v Talente: Porota z jeho čísla nedýchala!

V obľúbenej šou Česko Slovensko má talent sa za uplynulých desať ročníkov predviedli už stovky rôznych nadaných ľudí. Medzi nimi je aj Adrián Bartalos, ktorý sa pred porotu postavil so svojou tanečnou partnerkou ako Duo Vertigo. A ich vystúpenie dvihlo porotu zo stoličiek!

V roku 2019 sa na pódium šou Česko Slovensko má talent pred porotu i divákov postavilo Duo Vertigo, ktoré predviedlo famóznu vzdušnú akrobaciu. Ich číslo bolo poriadne nebezpečné a všetci ho sledovali so zatajeným dychom. Prekvapenie pre všetkých bolo, keď sa v zákulisí pri moderátoroch zrazu objavila herečka Mary Bartalos. Ako vysvitlo, súčasťou tanečnej dvojice bol jej manžel Adrián, ktorého prišla takto povzbudiť.

​Obaja tanečníci predviedli prekrásne tanečné číslo vo vzduchu bez jedinej chybičky. Z výkonu však neboli nadšení len oni sami, ale aj celá porota i publikum, od ktorého si vyslúžili aj standing ovation. Zaujímavosťou je, že tanečníci počas svojho vystúpenia viseli vo vzduchu bez akéhokoľvek istenia. O to viac uznania si za svoj výkon vyslúžili. Pozrite si ich vystúpenie vo videu HORE!