Organová hudba môže byť moderná: Spoluprácu Nikolety Šurinovej z ČSMT musíte počuť!

Nikoleta mala len jedenásť rokov, keď zvíťazila v roku 2018 v Česko Slovensko má talent. Pred sebou má dnes už šestnásťročná Nikolka dobre našliapnutú kariéru a v týchto dňoch sa môže pochváliť ďalšou spoluprácou!

Šou Česko Slovensko má talent priniesla Nikolete niekoľko spoluprác, ale aj priestor pre vlastnú tvorbu. Hra na bubny ju priviala k Michalovi Mesjarovi, slovenskému organistovi, ktorý skladbou vzdal hold Dorianovi Yatesovi, jednému z najznámejších kulturistov všetkých čias a legende tohto športu. Pieseň, ktorú si Michal Mesjar vzdal do parády je pop-organová skladba Michaela Schütza, do ktorej bubeníčka Nikoleta Šurinová improvizuje beat. Nikoleta prišla dokonca s vlastnou improvizáciou! 

Mladá hudobníčka vo svojom veku toho skutočne stíha množstvo. Študuje, no neustále trénuje hru na bubny. Práve tie jej priniesli výhru v súťaži ČSMT v roku 2018. Sama však veľmi dobre vie, že za každým úspechom je veľká drina. "Bubnovanie milujem, keď sedím za bicími, tak to prežívam, nevnímam ostatných a užívam si to," prezradila Nikoleta v súťaži ČSMT!