Kto je špeciálny porotca Štěpán Kozub? Megaúspešného českého komika miluje celá krajina!

Obľúbená šou Česko Slovensko má talent sa na JOJku vráti už na jeseň a to so svojou 11. sériou. Výkony súťažiacich v nej nebudú hodnotiť štyria, ale piati porotcovia, pričom piaty člen poroty sa bude v jednotlivých častiach meniť. A jedným z nich bude aj najúspešnejší český komik Štěpán Kozub!

Štěpán Kozub má len 27 rokov, no už teraz sa môže pochváliť úspechmi, aké mnohí umelci nedosiahnú ani v zrelom veku. Má titul najúspešnejšieho českého komika, ktorého miluje celá krajina. So svojou stand-up šou sa mu podarilo dvakrát vypredať pražskú O2 arénu, čo sa nepodarí len tak hocikomu. Kľúčom k jeho úspechu u publika je provokatívny humor, pri ktorom si často poviete, že je možno cez čiaru. A práve to na ňom fanúšikovia milujú!

CSMT 11 - Stepan Kozub, Diana Morova, Marta Jandova Zdroj: TV JOJ

​Kozub sa však nevenuje len stand-upu, na konte má aj pestrú divadelnú, filmovú a seriálovú kariéru. Jeho domácou scénou je Divadlo Mír, v ktorom pôsobí ako umelecký riaditeľ. Účinkoval v seriáloch Případy 1. oddělení, Místo zločinu Ostrava, Lajna, Ptáci na kolejích či Tři Tygři: Cesta na Olymp. Zahral si vo filmoch ako Zahradnictví: Dezertér, Cez prsty, Zbožňovaný, Grand Prix či Volným pádem, ktorý aj režíroval a napísal k nemu scenár. Nuž, a od septembra ho uvidíte v 11. sérii šou Česko Slovensko má talent!