Hudobný génius Čeky zahviezdi v Talente ako špeciálny porotca: Aha, aké úspechy už zožal!

Obľúbená šou Česko Slovensko má talent sa na JOJku vráti už na jeseň a to so svojou 11. sériou. Výkony súťažiacich v nej nebudú hodnotiť štyria, ale piati porotcovia, pričom piaty člen poroty sa bude v jednotlivých častiach meniť. A jedným z nich bude aj muzikant, zabávač a moderátor Marián Čekovský!

Marián Čekovský, ktorému azda nikto nepovie inak ako Čeky, patrí bez debaty medzi najtalentovanejších a najúspešnejších slovenských hudobníkov. Je lídrom kapely Marián Čekovský Band, s ktorou spoločne dokážu z každého koncertu vykúzliť nenapodobiteľné originálne umelecké dielo. Multiinštrumentalista a uznávaný hudobník počas svojej kariéry spolupracoval s poprednými osobnosťami slovenskej hudobnej scény – s Richardom Müllerom, Vašom Patejdlom, Pavlom Hammelom, Robom Grigorovom, Darou Rolins, skupinou IMT Smile, Kontrafakt a mnohými ďalšími.

CSMT 10 - Ceky Čeky sa ako špeciálny porotca predstavil už v 10. sérii Talentu. Zdroj: TV JOJ

​Okrem koncertovania a skladania piesní, píše aj hudbu k filmom, do hudobných relácií a divadelných predstavení. Istý čas pôsobil aj ako hudobný redaktor v Slovenskom rozhlase v Košiciach. Diváci JOJky ho poznajú ako hádača z obľúbeného Inkognita, v ktorom týždeň čo týždeň okrem hádania profesií zabáva ľudí svojím bezkonkurenčným humorom.

Čeky sa už na porotcovskom poste v šou Česko Slovensko má talent predstavil aj minulý rok, konkrétne ako špeciálny porotca. Túto úlohu si zopakuje aj v aktuálnom 11. ročníku. "Je to tu veľmi prívetivé, veľmi priateľské a výborne sa zabávam. V Talente je vždy dobrá zábava, je tu umenia z každého rožka troška. Takže, je to tu veľmi pestré a to ma baví," povedal pre joj.sk Čeky. To, že je muzikant však podľa jeho slov neznamená, že si bude všímať len hudobníkov. "Samozrejme, ak niekto spieva, tak okamžite som v pozore a mám pocit, že sa deje niečo, čo moje srdce miluje. Ale myslím, že aj ľudia, ktorí robia niečo iné než spev a rovnako dobre, tak je sa na čo pozerať," zhodnotil.

CSMT 11 - Jakub Prachar, Diana Morova, Marian Cekovsky Ceky Čeky si počas svojho porotcovania nebude všímať len hudobníkov, ale každého, kto má skutočný talent. Zdroj: TV JOJ