Máte bledú pleť a budete dlhšie na slniečku? Pozor, aby ste nedopadli ako Štěpán Kozub!

Úspešný herec a hlavne komik Štěpán Kozub vyrazil na dovolenku k moru. Lenže, bohužiaľ, ostré slnko a vysoké teploty na Malorke sa mu nepríjemne vypomstili. Hneď na druhý deň na najväčšom španielskom ostrove ho postihli nepríjemné zdravotné problémy!

Ešte pred pár dňami posielal herec, zabávač, ale aj porotca šou Česko Slovensko má talent, Štěpán Kozub, srdečné pozdravy z dovolenky. Lenže, bohužiaľ, ďalší deň už bolo všetko inak. To totiž svojich priaznivcov na Instagrame znepokojil selfíčkom, ktoré ho zachytávalo celého červeného na tvári a s mokrým uterákom na hlave!

"Takto, vždy je lepšie ten úpal nedostať. Čo sa nedá povedať o mne," povzdychol si herec. "Nech žije ALBINÁRIUM," dodal ešte v narážke na svoju veľmi bledú pleť, čo tak nešťastne chytá slniečko. Zo svojej zdravotnej indispozície sa ale Kozub poučil – a rozhodol sa predchádzať ďalším prípadným problémom. A ihneď to aj na sociálnu sieť zdokumentoval. "Malorka, deň 3 - napadlo mi kúpiť si šiltovku," uzavrel kapitolu nie príliš podareného štartu svojej dovolenky už s čiapkou na hlave. Nezostáva než mu popriať, aby sa zvyšok jeho pobytu v Španielsku už ničím nekomplikoval!