Raper Ego ako špeciálny porotca v Talente: Odpadnete, koľko videní má jeho najväčší hit!

Obľúbená šou Česko Slovensko má talent sa na JOJku vráti už na jeseň a to so svojou 11. sériou. Výkony súťažiacich v nej nebudú hodnotiť štyria, ale piati porotcovia, pričom piaty člen poroty sa bude v jednotlivých častiach meniť. A jedným z nich bude aj raper Ego!

Mikrofón vymení za porotcovské kreslo! Michal Straka, ktorému nikto nepovie inak než Ego, je úspešný slovenský raper a zároveň aj vyštudovaný právnik. V roku 2001 spolu s raperom Rytmusom založili skupinu Kontrafakt, ktorá významným spôsobom ovplyvnila ich ďalšie životy. O dva roky neskôr prišli s klipom ku skladbe Dáva mi, vďaka ktorému sa dostali do širšieho povedomia verejnosti. Klip dokonca hrávali v hitparádach v Poľsku či v Nemecku. Úspech Kontrafaktu vyvrcholil v roku 2004, keď vydali debutové CD E.R.A, s ktorým sa dostali medzi najpredávanejších interpretov. Úspešný bol aj album Bozk na rozlúčku z roku 2007, ktorý sa stal jedným z najžiadanejších albumov doby.




Ego sa však okrem Kontrafaktu venoval aj svojej sólovej kariére. Tú odštartoval vydaním singlu Žijeme len raz, ktorý sa v roku 2012 prakticky okamžite stal hitom číslo 1 v slovenských rádiách. Zároveň sa klip k tejto piesni stal aj najsledovanejším slovenským videoklipom na YouTube. Jedenásť rokov po vydaní má neuveriteľných 93 miliónov videní. Svoje skúsenosti s muzikou bude aktuálne zúročovať ako špeciálny porotca v šou Česko Slovensko má talent.

CSMT 11 - porota Ego Zdroj: TV JOJ

Sledujte šou Česko Slovensko má talent už 3. septembra o 20:40 na JOJke!