Štěpán Kozub otvorene: Čo si myslí o Talente a s čím by sa on do súťaže prihlásil?

Špeciálny porotca šou Česko Slovensko má talent je plný svojského humoru. Ten prezentuje nie len v šou, ale aj mimo kamier. Pozrite, čo nám prezradil v rozhovore!

Hoci má Štěpán Kozub len dvadsaťsedem rokov, už teraz sa môže pýšiť úspechmi, aké mnohí umelci nedosiahnu ani v zrelom veku. Ako stand-up komika ho obdivuje celé Česko. Jeho humor mnohým príde cez čiaru, no fanúšikovia ho milujú a správa, že bude na chvíľu piatym porotcom Česko Slovensko má talent ich poriadne potešila. Už v prvej tohtoročnej epizóde sa ukázal, zajtra ho uvidíte opäť! 

Ako porotca sa v Talente ocitol po prvýkrát no do pätice perfektne zapadol. "Skúsenosť je to príjemná. Ja si stále myslím, že to je len súťaž, ale chápem, že súťažiacim ide o veľa. Že je to pre nich dôležité postúpiť. Ale to je život, nikto neumiera, keď nepostúpi. Snažím sa byť dobrý a som tu od toho, aby som robil humor, " povedal nám v rozhovore, ako sa mu ako porotcovi páči. Keby sa mal prihlásiť s nejakým talentom, aký by si vybral? "Ja by som sa asi neprihlásil. Ak áno, skúsil by som zadržať dych," takýto talent sme tu ešte nemali!

Sledujte Česko Slovensko má talent každú nedeľu na JOJke!